Siirry sisältöön

Siluettipalvelut

Tulevat siluettikeikat

LINNANMÄKI 24.7. – 7.8.2017

Kesällä 2017 vietetään taiteilijajuhlaa: SIRKKA 30 kesää Linnanmäellä siluettitaiteilijana! Toinen juhlan aihe on se hetki, kun Sirkka on leikannut  100 000 siluettia! Mukana ovat ne tuhannet paperinleikkaustyöt, jotka Sirkka teki lapsena sekä kymmeniätuhansia harjoituskappaleita. Sirkka on ahkeroinut hyväntekeväisyyskeikoilla leikkaamassa Kaunialan veteraaneja, HYKS:n Lastenklinikoiden syöpäpotilaita, erilaisten vammaislaitosten asiakkaita, päiväkotien ja koulujen lapsiryhmiä sekä viime – ja tänä keväänä neljän päivän ajan Oulunkylän ostarilla asiakkaita, joiden maksama kuvan hinta meni suoraan Yhteisvastuukeräykseen.

Linnanmäen asiakkaista suurin osa on ollut lapsia. 40 vuotta alakoulun opettajana ja 30 vuotta lasten kuvaajana Linnanmäellä on luonut lapsiin ainutlaatuisen, arvostavan yhteyden. On todella syvälle käyvä tunteellinen hetki, kun näkee vanhempien ilon lastensa kuvista ja toisaalta se, että on saanut osaltaan olla rakentamassa pienten asiakkaiden minäkuvan kehittymistä. Ihan mahtavaa! Parasta.

Saat siluettikuvia á 20 € Linnanmäellä 24.7. – 7.8.2017.

Sirkka on katutaiteilijana noina päivinä ainakin klo 14 – 18, jossain sen sinisen rakennuksen lähistöllä, joka on melkein kuin Muumitalo.

 

*****   H U O M I O!   *****

RUISKUMESTARIN TALO (Helsingin kaupunginmuseo) Kristianinkatu 2

Taiteiden yönä, torstaina 24.8.2017 Sirkka leikkaa kuvia klo 17 – 21    á 20 €.

Tämä on viimeinen mahdollisuus saada Sirkan tekemä siluettikuva.

 

 

Siluetteja on helppo käyttää

Sluetti on hieno lahja; lasten kuvat isovanhemmille, oma kuva vanhemmille, puolisolle, lapsille, ystävälle tai sinulle itsellesi.

Siluetti ei tarvitse kuvakäsittelyä, joten sitä on helppo käyttää esim. postimerkissä, t-paidassa, juhlakutsussa ja joulukortissa (liimaa tai lisää kuvaan punainen tonttulakki).

Siluetti on kaunis, yksilöllinen ja arvokas muisto. Se sopii esimerkiksi hääkutsuihin, käyntikortteihin ja kehystettäväksi seinälle.

Yritystilaisuudet, messut ja juhlat

  • Leikkaan kuvia vieraistanne asiakastilaisuuksissa, messuosastoilla, juhlissa ja häissä, myös ulkomailla satojen yritystilaisuuksien rutiinilla.
  • Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Lähtöhinta €200.

Facebook

Päivitä facebook-profiilisi omalla profiilikuvallasi!

Advertisement